Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 3

Η κα Φωφη και η Κα Βουλα


Σήμερα γίνεται μεγάλος ντόρος για δύο μεγάλες πολιτικούς που το στίγμα τους θα μείνει χαραγμένο για χρόνια στα Ελληνικά πολιτικά δρώμενα . Από την μία η Κα Γεννηματά. Αυτοδημιούργητη πολιτικός, ανέβηκε τα -όσα -σκαλοπάτια της ιεραρχίας με το σπαθί της , αφού το δύσμοιρο αυτό κορίτσι δεν εκμεταλλεύτηκε το όνομα του επι σειρά ετών Υπουργού - μπαμπά της και σε μία προσπάθεια να ξανασμίξει με την κουτάλα της εξουσίας αυτός ο κακός Κος ΆΡΕΙΟΣ ΠΆΓΟΣ έκρινε ότι υπάρχει κώλυμα με την υποψηφιότητα της. Όχι φίλοι μου δεν είναι μόνο αυτό...Για άλλη μία φορά, η ΝΔ συνεργάστηκε με το ΚΚΕ χρησιμοποιώντας τους Κλασικούς Υπόγειους τρόπους για να βλάψουν το ΠΑΣΟΚ και το ΦΙΑΤΑΚΙ που πάτησε με δύναμη το ακριβό και ογκώδες ΤΖΙΠ της Δεξιάς(ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ).

Από την άλλη η Βούλα. Το κορίτσι που έβλεπε τα εμπόδια σαν μικροσκοπικές πετρούλες. Ενίοτε έβλεπε και τις αντιπάλους της να πέφτουν σε αυτά αλλά ποτέ δεν το αναφέρουμε γιατί είμαστε ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και δεν πρέπει να θίγουμε τις επιτυχίες του 'Εθνους. Αυτό το κορίτσι που- αστεία αστεία - πίστεψε στο όποιο όραμα, το πέταξε αυτό το KID FROM THE US STOYS PENTE DROMOYS. WHY DID YOU DO THAT GEORGE?

Κύριε Παπανδρέου λιγη Ντροπή δεν έβλαψε ποτέ κανένα. Αρχικά κάνεις τον ΝΤΟΡΟ που ήθελες με την Φώφη αλλά ειλικρινά και πέρα από κάθε κουταμαρίτσα που αναφέρω παραπάνω. Η Βούλα τί σου έφταιξε? Και σε πίστεψε, και στο λάκο με τα φίδια έπεσε(βλ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ) κα την θέση της στο ναυτικό έχασε και ρεζίλι την έκανες. ΚΑΚΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!



1 σχόλιο:

Niemandsrose είπε...

Κι έχασε και τη δουλειά της στο Ναυτικό για να τον ακολουθήσει και δεν έχει και τα φράγκα που έχει η Φώφη πχ.