Σάββατο, Σεπτεμβρίου 1

ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ''1''



Τις προάλλες που προσπαθούσα να δω ειδήσεις, κάπου στο ALTER, άκουσα τον Κο Τράγκα -γνωστό για τα δεξιά του ενίοτε, αισθήματα να λέει ότι όπως ακούγεται σε πολιτικούς κύκλους υπάρχει περίπτωση συνεργασίας ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό το Κο Σημίτη. Επίσης , ο ίδιος δημοσιογράφος ήταν καταπέλτης εναντίον του Πρωθυπουργού παρακαλώντας τον ουσιαστικά να πάει σπίτι του και τον έκρινε ως επικίνδυνο για την χώρα.

Από την άλλη μεριά η εφημερίδα Αυριανή του γνωστού ΌΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ -κου Κουρή χτυπάει το ΠΑΣΟΚ Και τον Κο Παπανδρέου συνεχώς "ανεβάζοντας" παράλληλα την σημερινή κυβέρνηση.

Παράλληλα, κομματικά στελέχη και των δύο κομμάτων, αναφέρουν σε δικούς τους κύκλους ότι στις επόμενες εκλογές(2010), η κάλπη θα βγάλει κυβέρνηση συνασπισμού με στελέχη τα οποία τάσσονται υπέρ της Ε.Ε και δεν είναι φανατικοί με το άνοιγμα προς τις ΗΠΑ που και η Κα Μπακογιάννη επιθυμεί αλλά και ο Κος Παπανδρέου επιδιώκει(απο παιδι θα έλεγα).

Και ρωτάω εγώ ο φτωχός πλην τίμιος ασφαλιστής."ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ"?Ποιος δουλεύει ποιον εδώ? Τι σχέδια έχουν μπει επάνω στο τραπέζι?Ποιος θα κρατήσει τις ΗΠΑ έξω από το παιχνίδι και δεν θα έχει συνέπειες? Σε τί κόσμο φέρνω το παιδί μου (άσχετο αλλά επίκαιρο).Η ρωσσία και ο Πούτιν θα μέινουν έξω απο αυτό το παρτυ? Η Αγγλία που αγαπάει τις ΗΠΑ?

ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ>>>>

Δεν υπάρχουν σχόλια: