Τετάρτη, Μαρτίου 19

ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΩΡΑ........



Ένα από τα καλά που έχει η πατρότητα είναι οτι με σχετικά λίγη υπομονή, διευρύνεις το ωράριο σου και αυτόματα αυξάνεται η μέρα σου. Ένα απο τα κακά της πατρότητας είναι οτι το διευρυμένο αυτό ωράριο πολλές φορές σε φέρνει μπροστά στην τηλεόραση και συλλαμβάνεις τον εαυτό σου να παρακολουθεί ότι μαλακία κυκλοφορεί, να την τρως αβίαστα, απορημένος αν τελικά μαλάκας είναι αυτός που παράγει την μαλακία ή αυτός που την τρώει.
Κάπως έτσι ένιωσα το βράδυ του Σαββάτου όταν σε ένα μακρόσυρτο zapping έπεσα πάνω στον "εξαίρετο" αυτόν Δημοσιογράφο επ΄ονόματι ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΜΠΟΥΡΗ και την "καταπληκτική εκπομπή" του στο κανάλι ΈΞΤΡΑ 3. καλεσμένοι στην εκπομπή αυτή ήταν όπως είναι κατανοητό, η ΣΑΡΑ, Η ΜΑΡΑ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ και ο Εθνικός Σταρ ο οποίος αν δεν το ξέρατε παντρεύεται έναν άντρα πολυεκατομμυριούχο.
Βασικό θέμα της εκπομπής ήταν ο γάμος του κυρίου Ευαγγελόπουλου, οι καλεσμένοι και ο χώρος που θα γίνει η δεξίωση. Το θέμα δεν είναι όλο το gay σκηνικό που μας πλασάρουν, το οποίο εντέλει μπορεί να μην ταιριάζει στα γούστα μου αλλά δεν με ενοχλεί, αλλά η κατινιά, η φτήνια και ο μηδενισμός των αρχών που βγαίνει από όλο αυτό το σκηνικό. Δεν είμαι ηθικολόγος και δεν είμαι πουριτανός. Γαμώ το κέρατο μου όμως, δεν γουστάρω να παίζονται μαλακίες στη ελληνική τηλεόραση να τις βλέπουν παιδιά, και οι μαλάκες αυτοί να διαμορφώνουν κλίμα και άποψη.
Για να σας προλάβω θα πώ μόνο αυτό. Η δύναμη δυστυχώς δεν είναι το τηλεκοντρόλ ούτε η πρίζα. Δύναμη έχει το ΕΣΡ να βάλει πρόστιμα και να κλείσει στόματα. ΝΑΙ! Τόσο χουντικά και τόσο απλά.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαλάκας εν τέλει είναι και αυτός που παράγει τη μαλακία και αυτός που την τρώει. Στην παραγωγή εν προκειμένω μπαίνουν όλοι (κανάλι, παρουσιαστής, καλεσμένοι) και στην κατανάλωση το κοινό. Αμφιβάλλω αν κάποιος θεωρεί τους πρώτους έξυπνους ή έστω ότι προσφέρουν κάτι με αυτό που κάνουν. Για το κοινό τα πράγματα είναι απλούστερα. Είσαι ό,τι βλέπεις, τρως, διαβάζεις κ.ο.κ.

Ευτυχώς που η νόβα δεν έχει το εξτρα3 στα κανάλια της και δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να σιχαθώ κάθε φορά που κάνω ζάπινγκ.

Βάσκες είπε...

Συμφωνώ με τον niko. Πήζουμε στην μαλακία...

subir είπε...

AAAAA!εκεί πας και βρίσκεις ίδεες.Και θες και να το κλείσεις ε?Υποκριτή!

:)

Alexandros είπε...

"Άντεξες" να το δεις όλο; Είσαι καλά; Τα νεύρα σου πως πάνε;