Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18

Γιατι Εχασε Η Αριστερά....

Blogo- φίλοι καλησπέρα. Ακούω από εχτές για την μεγάλη νίκη της Αριστεράς που επιτέλους έκοψε τη φόρα του δικομματισμού. Πιστεύω ότι μιλάμε για ένα μεγάλο ψέμα. Για να μην παρεξηγηθώ δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια μου στα ακόλουθα:

1. Ναι, η Αριστερά είναι ανεβασμένη.
2. Ναι, δύο κόμματα της Αριστεράς διπλασίασαν τα ποσοστά τους.
3. Ναι, υπάρχουν 34 Αριστεροί Βουλευτές στη Νέα Βουλή.

Αλλά έχω και σημαντικές απορίες:

* Χτυπάς τον δικομματισμό και παίρνει ποσοστό πάνω από 70%;
* Oι ψηφοφόροι που έχεις είναι συνειδητοποιημένοι;
* Ανάμεσα σε ένα ΠΑΣΟΚ δυνατό ή μια ΝΔ ισχυρή θα πήγαιναν οι αναποφάσιστοι προς την Αριστερά;

Αυτό που εμένα λένε τα αποτελέσματα είναι ότι για να μιλάμε για νίκη της αριστεράς θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστο μία ή δύο τετραετίες, ώστε να δούμε αν θα διατηρήσει και τότε τα ίδια ποσοστά ή ακόμα και αν τα αυξήσει. Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει κατά την ταπεινή μου γνώμη να εκσυγχρονιστεί, να κάνει βαθιές αλλαγές, να γίνει πιο επικοινωνιακή και να έρθει να διεκδικήσει εκ νέου την εμπιστοσύνη του ΛΑΟΥ( όχι του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ).

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 14

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 13

ΛΑΟΣ *



Ο Άδωνις Γεωργιάδης μονομαχεί με τον Κο Καρατζαφέρη για την αρχηγία του Κόμματος......

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 12

Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ "ΜΑΓΚΑ"


Αυτό το blog ξεκίνησε από την ανάγκη μου να επικοινωνήσω με ανθρώπους και να μοιραστώ μαζί τους την χαρά και τις ανησυχίες μου για αυτό το μικρό πλασματάκι που φέρνει η γυναίκα μου στον κόσμο. Τα συναισθήματα είναι πολλά, ανάμικτα και σίγουρα ποικίλλουν απο άνθρωπο σε άνθρωπο και κυρίως από άνδρα σε άνδρα. Η χαρά διαδέχεται τον φόβο, το άγχος κυριαρχεί, χαίρεσαι και στεναχωριέσαι, απογοητεύεσαι και παίρνεις κουράγιο, αγαπάς και αγαπιέσαι και πολλά πολλά άλλα.


Ε, λοιπόν έχω να πω κάτι. Όλα αυτά είναι μπούρδες. Την Κυριακή το βράδυ, η γυναίκα μου που συνήθως δεν επιδίδεται σε βαρύγδουπες δηλώσεις έρχεται και μου ανακοινώνει οτι την Δευτέρα θα έχω γίνει μπαμπάς. Τα έχασα. Δεν θυμάμαι τί της είπα αλλά θυμάμαι οτι ούτε αγχώθηκα, ούτε φοβήθηκα, ούτε απογοητεύτηκα. Τίποτα . Η "ζωή" πέρασε απο μπροστά μου, μου ζήτησε να συνέλθω, να ξεχάσω τις βλακείες που σκεπτόμουν και με στύλωσε στα πόδια μου.


Τελικά οι πόνοι ήταν παροδικοί. Ο γιατρός ακόμα γελάει, με το τηλεφώνημα μου και τις χαριτωμενιές που του 'έλεγα απο τη αμηχανία μου. Η ιδέα της γέννησης όμως με έκανε δυνατό. Σίγουρο. Ακόμα αγχώνομαι, αλλά έμαθα και κάτι άλλο...Έμαθα να περιμένω για να κρίνω. Να δω για να συμπεράνω. Να πιάσω για να αισθανθώ. Ανατράπηκε όλος ο παρορμητικός χαρακτήρας μου. Αλλά μου άφησε ένα κουσούρι....Ακόμα μετράω!

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 3

Η κα Φωφη και η Κα Βουλα


Σήμερα γίνεται μεγάλος ντόρος για δύο μεγάλες πολιτικούς που το στίγμα τους θα μείνει χαραγμένο για χρόνια στα Ελληνικά πολιτικά δρώμενα . Από την μία η Κα Γεννηματά. Αυτοδημιούργητη πολιτικός, ανέβηκε τα -όσα -σκαλοπάτια της ιεραρχίας με το σπαθί της , αφού το δύσμοιρο αυτό κορίτσι δεν εκμεταλλεύτηκε το όνομα του επι σειρά ετών Υπουργού - μπαμπά της και σε μία προσπάθεια να ξανασμίξει με την κουτάλα της εξουσίας αυτός ο κακός Κος ΆΡΕΙΟΣ ΠΆΓΟΣ έκρινε ότι υπάρχει κώλυμα με την υποψηφιότητα της. Όχι φίλοι μου δεν είναι μόνο αυτό...Για άλλη μία φορά, η ΝΔ συνεργάστηκε με το ΚΚΕ χρησιμοποιώντας τους Κλασικούς Υπόγειους τρόπους για να βλάψουν το ΠΑΣΟΚ και το ΦΙΑΤΑΚΙ που πάτησε με δύναμη το ακριβό και ογκώδες ΤΖΙΠ της Δεξιάς(ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ).

Από την άλλη η Βούλα. Το κορίτσι που έβλεπε τα εμπόδια σαν μικροσκοπικές πετρούλες. Ενίοτε έβλεπε και τις αντιπάλους της να πέφτουν σε αυτά αλλά ποτέ δεν το αναφέρουμε γιατί είμαστε ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και δεν πρέπει να θίγουμε τις επιτυχίες του 'Εθνους. Αυτό το κορίτσι που- αστεία αστεία - πίστεψε στο όποιο όραμα, το πέταξε αυτό το KID FROM THE US STOYS PENTE DROMOYS. WHY DID YOU DO THAT GEORGE?

Κύριε Παπανδρέου λιγη Ντροπή δεν έβλαψε ποτέ κανένα. Αρχικά κάνεις τον ΝΤΟΡΟ που ήθελες με την Φώφη αλλά ειλικρινά και πέρα από κάθε κουταμαρίτσα που αναφέρω παραπάνω. Η Βούλα τί σου έφταιξε? Και σε πίστεψε, και στο λάκο με τα φίδια έπεσε(βλ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ) κα την θέση της στο ναυτικό έχασε και ρεζίλι την έκανες. ΚΑΚΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!



Σάββατο, Σεπτεμβρίου 1

ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ''1''



Τις προάλλες που προσπαθούσα να δω ειδήσεις, κάπου στο ALTER, άκουσα τον Κο Τράγκα -γνωστό για τα δεξιά του ενίοτε, αισθήματα να λέει ότι όπως ακούγεται σε πολιτικούς κύκλους υπάρχει περίπτωση συνεργασίας ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό το Κο Σημίτη. Επίσης , ο ίδιος δημοσιογράφος ήταν καταπέλτης εναντίον του Πρωθυπουργού παρακαλώντας τον ουσιαστικά να πάει σπίτι του και τον έκρινε ως επικίνδυνο για την χώρα.

Από την άλλη μεριά η εφημερίδα Αυριανή του γνωστού ΌΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ -κου Κουρή χτυπάει το ΠΑΣΟΚ Και τον Κο Παπανδρέου συνεχώς "ανεβάζοντας" παράλληλα την σημερινή κυβέρνηση.

Παράλληλα, κομματικά στελέχη και των δύο κομμάτων, αναφέρουν σε δικούς τους κύκλους ότι στις επόμενες εκλογές(2010), η κάλπη θα βγάλει κυβέρνηση συνασπισμού με στελέχη τα οποία τάσσονται υπέρ της Ε.Ε και δεν είναι φανατικοί με το άνοιγμα προς τις ΗΠΑ που και η Κα Μπακογιάννη επιθυμεί αλλά και ο Κος Παπανδρέου επιδιώκει(απο παιδι θα έλεγα).

Και ρωτάω εγώ ο φτωχός πλην τίμιος ασφαλιστής."ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ"?Ποιος δουλεύει ποιον εδώ? Τι σχέδια έχουν μπει επάνω στο τραπέζι?Ποιος θα κρατήσει τις ΗΠΑ έξω από το παιχνίδι και δεν θα έχει συνέπειες? Σε τί κόσμο φέρνω το παιδί μου (άσχετο αλλά επίκαιρο).Η ρωσσία και ο Πούτιν θα μέινουν έξω απο αυτό το παρτυ? Η Αγγλία που αγαπάει τις ΗΠΑ?

ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ>>>>